Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرفناوری و تحول دیجیتال سازمان تامین اجتماعی با اشاره به آغاز به‌ کار سامانه جدید ارائه لیست حق بیمه کارفرمایان از اردیبهشت ماه، درباره شناسایی کارگاه‌های من غیرحق و افزوده شدن برخی قابلیت‌های جدید به این سامانه توضیحاتی ارائه کرد.

محمدحسین زراعتی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با اشاره به آغاز به‌ کار سامانه جدید ارائه لیست حق بیمه کارفرمایان که در راستای یکپارچه‌سازی درگاه‌های تامین اجتماعی اجرایی شده است اظهار کرد: ما موفق شدیم در اردیبهشت ماه سامانه دریافت لیست حق بیمه کارفرمایان را به درگاه سامانه غیرحضوری متصل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سامانه قدیمی بر اساس پلتفرم مربوط به سنوات گذشته تهیه شده بود که مسائلی چون سوءاستفاده و مشکلات خاصی در سامانه وجود داشت که آن اشکالات برطرف شده است.

وی افزود: یکی از نکات خوبی که در سامانه جدید داریم تکمیل اطلاعات کارفرمایان و کارگاه‌ها است که به هوشمندسازی لیست قراردادها منجر شده است. راه‌اندازی سامانه، شروع کار بود و قصد داریم روی همین عملکرد دریافت لیست حق بیمه کارفرمایان، خدمات بیشتری ارائه دهیم. از جمله خدمات هوشمندی که در حال افزوده شدن است اعلام اشتباهات و خطاهای کارفرما در زمان بارگذاری لیست است.

مدیرفناوری و تحول دیجیتال سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: قبلا ممکن بود بعد از شش ـ هفت ماه از زمان دریافت لیست به کارفرما اطلاع داده شود که فلان قسمت را اشتباه وارد کرده‌اید اما با امکانی که در سامانه جدید فراهم خواهد شد، کارفرما همان موقع که لیست را بارگذاری می‌کند و یا در کوتاهترین زمان از اشتباه احتمالی مطلع می‌شود که هم به نفع کارفرما است و هم به نفع بیمه شده و هم سازمان و به عبارتی یک برد - برد تمام عیار محسوب می‌شود.

زراعتی درباره شناسایی کارگاه‌های من غیرحق نیز توضیح داد و گفت: به عنوان مثال کارگاه‌هایی را داشتیم که کارفرما فوت شده و چند سالی هم از آن گذشته ولی چون بانک اطلاعاتی کارفرمایان ما کامل نبود، سازمان مطلع نمی‌شد و این روند ادامه پیدا می‌کرد، اما اکنون چون بانک اطلاعاتی ما کامل شده و اطلاعات کارفرمایان  را با ثبت احوال چک کردیم، چنین مواردی استخراج شده است. یک سری موارد دیگر هم بود نظیر کارگاه‌هایی که من غیرحق از کمک دولت استفاده می‌کردند، که اکنون دیگر از آن شرایط خارج شده اند. تعداد چنین مواردی زیاد نیست، اما به هرحال وجود داشته و باید جلوی آن گرفته می‌شد.

وی ادامه داد: همچنین در سامانه قدیمی باگ‌ها و خلاءهایی وجود داشت که امکان بستن و مسدودسازی نداشتیم و یک سری کارفرمایان یاد گرفته بودند و از همان مسیر عبور می‌کردند که خوشبختانه همه آن مسیرها مسدود شده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سازمان تامین اجتماعی ، حق بیمه ، کارفرمایان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی حق بیمه کارفرمایان لیست حق بیمه کارفرمایان تامین اجتماعی سامانه جدید دریافت لیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی