Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهمیت جایگاه و حساسیت عملکرد صندوق تامین خسارت‌های بدنی در دو حوزه ماموریت حرفه‌ای و مسئولیت اجتماعی تعریف می‌شود. مهندس مجید بهزادپور که در آیین معارفه مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: خدمت بی منت به اقشار آسیب پذیر و معسر، مهمترین وظیفه‌ای است که بر دوش این مجموعه حاکمیتی نهاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل بیمه مرکزی با آرزوی موفقیت برای "مهدی قمصریان" در دوران تصدی صندوق تامین خسارت‌های بدنی بر ضرورت تعامل هر چه بیشتر با نهاد ناظر و دستگاه‌های ذیربط تاکید کرد و گفت: در سال گذشته با اجرای طرح مهم رسیدگی در مرحله دادسرا، زمان رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی و فرایند پرداخت خسارات به یک دهم کاهش یافته و امید است که این روند همچنان ادامه پیدا کند.

وی با تشریح فعالیت‌های صندوق در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: تنها از محل فعال سازی سامانه ۱۳ و سرعت بخشی به ماموریت‌های محوله، بیش از ۹۵۰ میلیارد ریال به منابع صندوق افزوده شده است.

رئیس شورای عالی بیمه راه اندازی سامانه پرداخت آنلاین صندوق و اتصال آن به سامانه "ثنا" قوه قضائیه را از دیگر اقدامات این مجموعه حاکمیتی توصیف کرد و افزود: صندوق تامین خسارت‌های بدنی با تکمیل شعب استانی و بهره مندی از سرمایه انسانی مبتکر، متخصص و چابک، خدمات موثری را عرضه کرده که باید بیش از پیش توسعه یابد.

وی از مدیرعامل جدید صندوق تامین خسارت‌های بدنی و همکاران وی خواست تا با بهره گیری از تجارب نهادناظر صنعت بیمه در امور توسعه و سرمایه گذاری در این حوزه نیز موفق عمل کنند.

بر اساس این گزارش، سید عباس حسینی _ معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی_ ضمن تشریح ظرفیت‌های ارزشمند صنعت بیمه در مسیر خدمت به مردم، اظهار داشت: حرکت در چارچوب قانون و رعایت مفاد آن از مهمترین ماموریت‌هایی است که باید از سوی دستگاه‌های اقتصادی و اجتماعی کشور دنبال شود.

وی بر ضرورت جوانگرایی در صندوق تامین خسارت‌های بدنی و نهاد‌های مشابه تاکید کرد و گفت: جوانان اندیشمند، خلاق و متعهد برای برون رفت از مشکلات و بحران‌های موجود راهکار‌هایی دارند که می‌توان از این ظرفیت‌ها برای اداره کشور استفاده شود.

معاون بانک و بیمه وزارت اقتصاد، روند اصلاحات اقتصادی را در ایران قابل قبول ارزیابی کرد و افزود: شفافیت عملکردی در دولت سیزدهم از مهمترین عوامل اعتمادسازی در سطح جامعه است که فرهنگ مطالبه گری را گسترش خواهد داد.

سیدعباس حسینی در پایان از ضرورت هم راستایی سازمان‌ها با مجموعه دولت و حاکمیت سخن گفت و اظهار داشت: یکی از روش‌های مقابله با فساد، افزایش ضریب شفافیت است و در همین راستا تلاش می‌کنیم تا تمامی فعالیت‌های بیمه‌ای در کشور در معرض دید آحاد جامعه قرار گیرد.

در ادامه این نشست، مهدی قمصریان با ابراز خرسندی از حضور معاون بانک و بیمه وزیر اقتصاد، رئیس کل بیمه مرکزی، اعضای هیات عامل نهادناظر، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران و کارکنان صنعت بیمه در این آیین به برخی چالش‌ها و راهکار‌های صندوق تامین خسارت‌های بدنی اشاره کرد.

وی در همین راستا اظهارداشت: فرایند تحول دیجیتال، فرهنگسازی و اصلاح مقررات غیر ضروری، یکپارچه سازی سامانه ها، سرعت بخشی به فرایند بررسی پرونده تا پرداخت خسارت و در نهایت گسترش سرمایه گذاری‌های مولد از برنامه‌هایی است که با جدیت دنبال خواهد شد.

شایان ذکر است که پیش از این مهندس مجید بهزادپور، سمت مدیرعاملی صندوق تامین خسارت‌های بدنی را بر عهده داشت.

اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 صندوق تامین خسارت های بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تداوم بارندگی در استان هشدار داد: دامداران، کشاورزان و مزرعه داران ماهی در این بارش ها خسارت هایی را متحمل می شوند که با بیمه کردن بخشی از این خسارت ها جبران می شود. علیرضا نیکروز تاکید کرد: تکرار سامانه بارشی تا پایان سال دور از انتظار نیست و ضرورت داد عشایر، کشاورزان اعم از باغداران، صیفی جات و حتی شیلات استان بیمه محصول خود را جدی بگیرند تا بخشی از خسارت ها با بیمه جبران شود. وی با اشاره به خسارت های سامانه بارشی سه روز گذشته گفت: علاوه بر خسارت های محصولات کشاورزی در شهرستان گچساران و باشت برخی راه های روستایی شهرستان کهگیلویه مسدود شده است که همکاران راهداری در حال بازگشایی آنها هستند. نیکروز با اشاره به ریزش جاده پاتاوه- دهدشت حد فاصل "قلعه دختر" و "قلعه گل" (همجوار روستای "دشت قاضی") ادامه داد: بلافاصله پس از ریزش، این جاده ملی بازگشایی شد و هم اکنون مشکلی برای تردد وجود ندارد. مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به دیگر خسارت های بارندگی در استان گفت: راه های عشایری و برخی از عشایر ما دچار آبگرفتگی شدند که امدادگران هلال احمر استان کمک های لازم را انجام دادند.

دیگر خبرها

  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی